top of page

ZOOMISEMINARID "EKSPERT EETRIS"

Eestis kehtib juba kolmandat nädalat eriolukord - koroonaviirusega seatud piirangutega on haridusasutused viinud õppijad üle e-õppele ja teadlased kodukontoritesse. Kaubanduskeskused, mänguväljakud ja spordiklubid on suletud ja esimesed ettevõtted on asunud inimesi koondama. Kui eriolukorra alguses tundus nii mõnelegi, et nüüd saabub perega koosveetmise kvaliteetaeg, siis viimasel ajal hakkab ühe rohkem kostuma ebakindlust ja hirmu.


Keerulistel aegadel on enamasti küsimusi rohkem kui vastuseid. Teadmatus tekitab stressi ja suurendab ebakindlust tuleviku ees. Tallinna Ülikooli teadlased soovivad kriisiajal inimesi toetada, anda hüva nõu, harida ja inspireerida.

Oleme ellu kutsunud zoomiseminarid, kus ekspert annab nõu ja iga osaleja saab kaasa mõelda ja arutada, et tõstatada just need teemad, mis selgitamist vajavad. Seminarid toimuvad aprillikuu igal teisipäeval ja neljapäeval kell 15-16.

Zoomi vahendusel astuvad kuulajate ette õppejõud ja teadlased, kes jagavad praktilisi nõuandeid õppimiseks ja õpetamiseks, näpunäiteid toimetulekuks keerulistes oludes ning soovitusi muudel igapäevastel teemadel.

Esimesel seminaril "Psühholoogilisest haavatavusest pandeemilistel aegadel",

7. aprillil räägib TLÜ loodus- ja terviseteaduste instituudi isiksusepsühholoogia lektor, psühholoogia ja käitumisteaduste suuna juht Aleksander Pulver kohanemisest olukorras, kus inimesed tajuvad ohtu ja tulevik tundub ebamäärane.


Seminaride sarja modereerib TLÜ avalike suhete lektor Mart Soonik ning kõik seminarid on järelvaadatavad, et ka need, kes ei saa otseülekandes osaleda, saaksid olulistest teemadest osa. Küsimusi saab saata aadressil: kysimus@tlu.ee. Järgmiste seminaride esinejad ja teemad lisame jooksvalt ülikooli kodulehele ja anname neist teada ka EXU Facebooki vahendusel.

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page