top of page

ÜLIKOOLIS SAI VALMIS EXU ESITLUSALA

Tallinna Ülikooli Astra majas sai valmis EXU esitlusala, kus saab lähemalt tutvuda teemadega, millega me tegeleme ja millistes valdkondades saame arendustegevustes ettevõtjatele abiks olla.


Meie usume inimkesksesse tulevikku, kus linnu ehitavad, poliitikat kujundavad, tooteid loovad ja organisatsioone asutavad inimesed inimestele, kasutades selleks aina keerulisemaks muutuvaid ja kiiremini uuenevaid tehnoloogiaid ja töövahendeid.


Eesti teadus- ja arendustegevus on järjest enam seotud ettevõtluse ja innovatsiooniga ning üha rohkem ettevõtteid on uue strateegilise partneri leidmiseks suunanud pilgu just ülikoolide poole.


Tallinna Ülikooli Astra majas on nüüd EXU esitlusala, kus saab lähemalt tutvuda meie uurimisteemade ja koostööprojektidega. Esitlusalal saab uudistada, mis kasu võib tekkida ülikooli ja ettevõtte koostööst, kuidas sünnib uudne sotsiaalse häkatoni idee, kuidas jõuavad turule merevetikate parimate omadustega nahahooldusvahendid, kuidas aitab sporditeaduste labor sportlast ja treenerit, kuidas aitab ilmaennustus rallit võita, kuidas muudetakse lapse jaoks õppimine huvitavamaks mängulise liitreaalsusrakendusega, mida saab kultuurianalüüs pakkuda ettevõttele ning kuidas on humanitaarteaduste instituut seotud Tallinna peatänava projekti ettevalmistamisega.


Esitlusala valmis projekti "TLÜ TEE ehk Tallinna Ülikool kui targa eluviisi eestvedaja" toetusel ning koostöös disainiagentuuriga Velvet. Projekt on rahastatud Asutuste STRateegilise Arengu toetamise (ASTRA) meetmest.




Vaata EXU koostööprojekte tutvustavaid videoklippe:










bottom of page